Aplikacja vavada – czy działa na starym telefonie z Androidem 6

Ответить
Pattend

Aplikacja vavada – czy działa na starym telefonie z Androidem 6

Сообщение Pattend »

Hej, mam stary telefon z Androidem 6 i zastanawiam się, czy aplikacja vavada w ogóle na nim ruszy. Nie chce mi się instalować, skoro potem i tak będzie się zacinać. W przeglądarce działa, ale bardzo wolno. Może apka jest lżejsza? Ktoś testował na podobnym sprzęcie? Nie mam pieniędzy na nowy telefon, więc muszę korzystać z tego, co mam. Dajcie znać, czy warto próbować.
Silvester

Re: Aplikacja vavada – czy działa na starym telefonie z Androidem 6

Сообщение Silvester »

Rozumiem twój problem. Aplikacja vavada jest dość dobrze zoptymalizowana, ale Android 6 to już stara wersja. Teoretycznie apka powinna działać, ale mogą wystąpić spowolnienia, zwłaszcza przy nowszych grafikach. Z mojego doświadczenia lepiej sprawdzi się mobilna wersja strony – często jest lżejsza niż aplikacja na starszych systemach. Możesz też spróbować wyczyścić telefon, odinstalować niepotrzebne aplikacje i wyłączyć animacje. Jeśli to nie pomoże, niestety może być ciężko. W każdym razie apkę możesz przetestować, bo instalacja nic nie kosztuje. Pobieraj tylko ze sprawdzonego źródła. Oto link: aplikacja vavada . Powodzenia i trzymam kciuki.
Ответить