Güzgü link olmadan giriş etmək olmur, hardan tapa bilərəm?
Güzgü link olmadan giriş etmək olmur, hardan tapa bilərəm?
Kömək edin, dostlar, artıq 3 gündür Mostbet-ə girə bilmirəm. Adi sayt açılmır, provayder bloklayıb. Mən texnikadan çox başa düşmürəm, ona görə də güzgü link lazımdır işlək olan. Hardan tapım ən son işlək güzgünü? Bir də bu güzgülər təhlükəsizdirmi? Hesabımı oğurlaya bilərlər? Eşitmişəm ki, bəziləri saxta olur. Kimsə mütəmadi olaraq istifadə etdiyi bir link varsa, paylaşa bilərmi? Çox minnətdar olaram, çünki uduşum var içəridə, çıxarmaq istəyirəm. Təşəkkürlər.
Re: Güzgü link olmadan giriş etmək olmur, hardan tapa bilərəm?
Salam qardaş, bu bloklama problemi hər yerdə var, təəssüf ki. Mən də tez-tez bu vəziyyətlə qarşılaşıram, amma artıq vərdiş etmişəm. Ən asan yol mütəmadi olaraq yenilənən işlək güzgü linkləri tapmaqdır. Mən özüm həmişə зеркало mostbet səhifəsindən yoxlayıram, orada həmişə ən son işlək ünvanlar olur. Narahat olma, bu güzgülər rəsmi saytın eynisidir, sadəcə ünvan dəyişir. Təhlükəsizlik baxımından heç bir problem yoxdur, çünki eyni şifrələmə sisteminə malikdir. Saxta güzgülərdən qorunmaq üçün diqqətli ol, ancaq etibarlı mənbələrdən link götür. Mən bu linkdən istifadə edirəm, heç vaxt problem yaşamamışam. Pulunu çıxarmaq üçün də eyni ünvandan girə bilərsən, heç bir fərq olmur. Bir də məsləhətim, brauzerinin əlfəcinlərinə əlavə et bu linki, hər dəfə axtarma. Əgər yenə açılmırsa, VPN də sına, amma güzgü daha rahatdır.