Download mostbet app edənlər, proqramı hardan endirdiniz

Ответить
Niops

Download mostbet app edənlər, proqramı hardan endirdiniz

Сообщение Niops »

Dostlar, mən bir müddətdi Mostbet-də oynayıram, amma həmişə kompüterdən istifadə edirəm. İndi iş səfərinə gedəcəm, ona görə də telefona proqram yükləmək məcburiyyətindəyəm. Download mostbet app deyə axtarıram, amma harda axtarıramsa ya tapmıram, ya da şübhəli saytlar çıxır. Qorxuram virus gələ telefonuma. Rəsmi saytdan yükləmək olar? Android telefonum var, köhnə deyil, amma yenə də ehtiyat edirəm. Proqramda gecikmə olur, yoxsa sürətli işləyir? Kimsə təcrübəsini bölüşə bilər? Çox sağ olun.
koenn

Re: Download mostbet app edənlər, proqramı hardan endirdiniz

Сообщение koenn »

Salam, səni çox yaxşı başa düşürəm, mən də vaxtilə eyni qorxuları yaşamışdım. Saytda qeyd edildiyi kimi, Mostbet tətbiqini yükləmək üçün sizə əsas səhifəni açmaq, versiyanı seçmək (Android və ya iOS), təlimatı öyrənmək və quraşdırmanı başlatmaq kifayətdir. Download mostbet app üçün ən təhlükəsiz üsul birbaşa rəsmi sayta girməkdi. Mən özüm də təxminən bir il əvvəl rəsmi saytdan yükləmişəm, heç bir problem olmayıb, nə virus gəlib, nə də məlumatlarım oğurlanıb. Yükləməyə başlamazdan əvvəl telefonun parametrlərindən "Naməlum mənbələr" icazəsini aktivləşdirməyi unutma. Proqram çox yüngüldü, təxminən 50 MB yer tutur, telefonu da yavaşlatmır. Quraşdırmadan sonra bir toxunuşla və link axtarmadan layihəyə giriş imkanın olacaq. Proqramı yükləmək üçün download mostbet app səhifəsinə baxa bilərsən.
Ответить